Nu får vi f-n skärpa oss!!!

Nu får vi f-n skärpa oss!!!

Måndag = vägning. Idag = Dåligt = Upp 2 hg… förra veckan var det också upp! I veckorna går allt så himla bra och vi går ner MASSOR, sen kommer helgen och allt går åt skogen. Nu får vi f-n skärpa oss!!!

I torsdags var jag så glad. Jag hade kommit inom mitt BMI, jag fick tom av mej alla ringar. Något som inte gått på 8-9 år och jag var så glad och stolt. Sen kom fredagen och vi var på mässan och passade på att ta en lunchdate med varandra på Grekiska Kolgrillen och någonstans där började förfallet… I lördags var det ok, men eftersom vi inte skrev vår checklista så smög det sej ner lite för mycket på kvällen, bla en grogg mm… och igår… simtävlingar. Det brukar innebära cafeteria-godis, igår blev det cocosbollar vilket iofs inte är så farligt, men TRE stycken!!! Efter tävling (som gick bra för Junior) blev det sent och vi åkte till Robbans Pizzeria och köpte mat. Deras sallader är supergoda men stora. Att vågen skulle stöna under tyngden idag var ganska självklart.

Idag är det måndag och förnedringen på vågen är avklarad. Jag gick alltså upp och det gjorde Martin också. För några veckor sedan hade jag blivit helt förstörd av ett plus. Nu inser jag varför det blivit så och att det är upp till mej att tag i det igen, ett framsteg som innebär att jag mår ganska bra ändå 🙂

Så: ny vecka – nya tag!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.