Oj va folk blev arga…

Oj va folk blev arga…

Sitter på jobbet och lyssnar på Martin som har lektion. Just den här klassen är lite arga på oss, särskilt på mej eftersom jag är den första de möter när de kommer. Vi ska nämligen stänga den sena klassen på tisdagar.

Vi har nu haft öppet i 5 veckor sedan semestern. På första klassen 16.30 har vi mycket folk, sisådär 45-50 pers. Klockan 18.30 har vi legat på ca 10 pers… förra veckan beslutade vi oss för att helt enkelt stänga sena klassen. Det är för lite folk!

Detta meddelade vi redan förra veckan och de få som satt kvar på lektionen insåg orimligheten i att ha öppet för så få. Jag får inget betalt, utan sitter GRATIS och jobbar… rättare sagt BETALAR för att få jobba eftersom jag betalar både bensin och parkering för att vara här. Den här veckan kom några fler och de blev fly förbannade! Och jag fick ta heeeela smällen från början, sen fick Martin sin skopa också när lektionen började. Men jag tror att vi fick dem att förstå och efter en stund var tonen ganska ok. Jag har bla sagt att det är ok att komma lite för sent och att vi kan väga folk efter lektionen. Nu är det bara öppet en tisdag till, så får vi se hur många arga som står här första stängda tisdagen…

Jag jagade precis ut min chef som kom för att hämta en grej. Så hon slapp iaf bli lynchad 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *