Mycket bättre!

Mycket bättre!

Idag är allt mycket bättre! Kroppen känns helt ok, humöret är bättre och vågen pekar snällt neråt igen. Benet är som det varit senaste veckorna, men det kan man ta om annat blir bättre.

Idag går jag in på halvtid med penicillinet och när jag vaknade kände jag mej nästan frisk. Kan nästan kissa utan att det gör ont nu. Jag föder hellre 27 ungar än får en ny urinvägsinfektionen, det var faktiskt det värsta jag varit med om i ”ont-väg”. Undrar varför jag fått det?

Igår hade vi en sol som sken snällt på huset och orsakade takdropp – jippi! Äntligen ett ljus i mörkret! Vi fick tre små pölar i gången utanför huset, som idag iofs är glashala – men det är en bagatell i sammanhanget! Det försvann iaf liiiite snö! Just nu är det 4,9 minus och blir stadigt varmare. Imorrn ska vi ha runt nollan och regn, hoppas en hel del av snön packas ihop då. Jag gillar inte regn heller, men just nu vill jag hellre ha det än snö. I bästa fall packas snön ihop så man ser runt vägkurvor och i korsningar igen. Det är ju livsfarligt just nu, snöhögarna är så höga att man inte ser ett smack! Men visst, det kommer bli haaaalt…

Jag mår så pass bra idag att det tom är ok att jobba i Södertälje hela dagen! Inte illa efter att ha känt mej halvt döende i nästan en vecka 🙂

Det finns alltså hopp! Takdropp, fåglar som kvittrar, sol som tydligen värmer lite om nosen och imorrn plusgrader. Sådärja! Och om 4 månader är det midsommar!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *