Äntligen!

Äntligen!

Första snön kom 17 december, sedan dess har vi inte fått ordentligt plogat där vi bor. Den första som kom hit och plogade gjorde det så slarvigt att vi sedan dess bara kunna köra en bil i taget på gatan och på vissa ställen knappt ens det. Igår när vi kom hem från jobbet hade vi nästan som en balsal utanför oss! Det var plogat hur fint som helst och våra STORA snöhögar som vi själva skottat ihop var nästan borta. Nu kan två bilar mötas och vi kan tom ta emot besök som kan ställa bilen utanför oss! Det tog bara drygt 2 månader att få ordentligt plogat… bravo Botkyrka Kommun!

Jag veeeet att det varit sanslöst mycket snö i år och att man fått sänka kraven rejält. Men ändå… 2 månader… Om den första som var här i december hade gjort sitt jobb, så hade de andra ju bara kunnat följa efter. Det var lixom han som satte normen. Han kanske var nybörjare iofs? Efter den här vintern är väl alla som kör plogbilar värsta proffsen?

Jag sk-er i vilket! Vägen är plogad, man kan både gå och köra här utanför. Jag är nöjd. Ska ta en bild vi tillfälle, så får ni se skillnaden. Den är stoooor!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *