En ledig förmiddag

En ledig förmiddag

Äntligen en ledig förmiddag när jag mår ganska ok. Det känns som hundra år sen sist… men tredje dagen på penicillin och nu kan jag faktiskt gå ganska långt från toaletten utan att bli kissnödig var femte minut. Benet däremot gör mer ont än ”vanligt” med det beror säkert på allt tryckande och klämmande igår.

Hur som helst, så passade det bra att träffa kontaktflickan för en fika. Tog bilen till centrum, fast det bara tar 4-5 minuter att gå dit. Men jag skulle ju vila benet… å ibland gör jag som doktorn säger 🙂 Planen var att gå in på Lidl och handla festis också, men det fick vara för efter fikat var jag så kissnödig att jag nästan sprack. F-n va knepigt det är att ha urinvägsinfektion! Vill inte ha det igen!

Iaf vi fikade och pratade massor. Kontaktflickan är nära en uppkörning nu, så hon hade massor att berätta. Spännande! Efter fikat åkte jag hem, dammsög och körde igång en tvätt. Martins pappa är här och lånar vår dator eftersom de fortfarande inte fått ordning på varken telefon eller bredband. Idag har de iaf fått nytt parkettgolv, eller håller på att få… ikväll skulle det vara nylagt och fint. Men hålet i hallen finns fortfarande där… får se när jag ska ta tag i det igen. Jag hoppas strulen försvinner nu, så att jag kan börja ta hand om vårt här hemma och eventuellt mej också… Känns som allt förfaller och är ett enda kaos. Det är lite mycke lixom…

Eftermiddagen går åt i sängen. Har lovat Junior att läsa igenom hans projekt i SO, som handlar om Polen. Han har skrivit 6-7 sidor och vill ha hjälp att korrekturläsa och kolla att han fått med allt. Så det ska jag göra, i sängen! Får nog bli en tupplur också, så jag orkar jobba. Är så trött hela tiden, men det sa läkaren att jag skulle bli av penicillinet. Så det är väl bara att acceptera? Sen blir det jobb. Undrar om någon kommer till oss idag? Igår var halva skaran borta, förmodligen pga pendeltågsstrulet. Undrar om SL ersätter förlorad arbetsinkomst? Tror inte det va?

Nu: lunch!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *