Mysdag i tv-soffan

Mysdag i tv-soffan

Junior hostar. Och hostar. Och hostar. Senior vankar av och an mellan sitt rum och vardagsrummet. Han väntar på sin skjuts till helgens tävlingar i Kinna. Lite nervös. Lite förväntansfull. Väldigt mycket adhd-ig  🙂

Martin och jag lyckades ta oss ut på promenad i förmiddags. Vi gick på samma ställe som jag gick i onsdags där man kan släppa Baileys så han får springa fritt. Solen sken och det var riktigt härligt att vara ute. När vi kom hem hade Senior tvättat sina lakan och vi kunde bädda rent i hans säng. DÄR ska jag sova i helgen. Jag har nämligen skitont i halsen och behöver sova, dessutom vill jag inte smitta ner Martin som behöver hålla sej frisk. Jag kan inte sova när ”någon” drar stora stockar runt mej… Så i helgen lever jag singelliv på nätterna och hoppas vara frisk och utvilad på måndag.

Eftersom ingen av oss hade lust att fixa lunch så tog vi med oss barn och föräldrar och åkte till Kinarestaurangen i Salem. Vi satt där länge och åt gott och pratade en massa. Å när vi var mätta och belåtna gick tog vi en inköpsrunda på apoteket och en godis- och fruktrunda på Ica. Allt för att slippa gå ut nåt mer idag.

(Å va skönt! Nu kom skjutsen och Senior har äntligen kommit iväg. I morrn får vi följa honom på webben från tävlingarna och hålla alla tummar som finns.)

Väl hemma efter lunchen la vi oss till rätta i tv-soffan och har legat där sen dess. Med te och lakritschoklad tillgängligt och kul tv-program så gick eftermiddagen ganska snabbt. Junior och jag i en soffa, ända tills han lyfte på häcken för att göra nåt och Baileys snabbt snodde hans plats. Martin i en soffan och Senior som gick fram och tillbaka… Vi såg bla Historieätarna som är hur kul som helst och sen Uppfinnarna. Nu vet jag inte riktigt vad som visas… Ikväll blir förstås På Spåret och till det ska vi äta Budapestrullen som legat i frysen sedan Seniors födelsedag i augusti eller om det var studenten… Middag blir det alltså inte så mycket av… vi har fortfarande magen full med sushi  🙂

Å när det är sängdax pussar jag Martin på näsan, säger gonatt och lägger mej i Seniors rum. Jäklar va gött det ska bli att SOVA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *