Några jag bryr mej mycket om

Några jag bryr mej mycket om

Det finns några ungdomar som jag bryr mej extra mycket om. Det är speciellt en tjej här på bloggen och två tjejer i grabbarnas skola. Ungdomar som mår dåligt och behöver någon som orkar och klarar att lyssna på dem.
 
Det är inte lätt för ungdomar idag, de har så många krav på sej. De ska vara duktiga i skolan, vara smala och vältränade, ha rätt kläder, har rätt intressen och en massa annat. Stackarna vet ju varken ut eller in eller vad som är fram eller bak…
 
Jag gillar de här ungdomarna, tycker de har mycket att ge mej och hoppas att jag kan ge dem något. Jag pratar med flera av dem på msn varje dag, tom flera gånger om dagen. Jag hoppas det hjälper om de känner att jag verkligen bryr mej, för det gör jag.
 
”Du är viktigt och gör skillnad” sa rektorn till mej. Jag hoppas han har rätt…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *