När är det lämpligt att sova över?

När är det lämpligt att sova över?

Jag har en liten lätt konflikt med barnafadern om det är med ”sova över”. Sonen som blir 13 i sommar är ju kär som en klockarkatt i en tjej som fyllt 14. De har varit ihop i 3 veckor, hon är en jätte söt tjej som jag träffat en hel del senaste veckan.
 
Nu har exet fått för sej att hon ska få sova över hos dem, när han har barnen i helgen. Jag pratade med de unga tu och sa att jag inte alls tyckte det var lämpligt och hade det varit upp till mej hade de inte fått göra det. Jag kör gladeligen hem henne, så långt är det inte. De kan träffas hela dagarna, men sova får de göra på varsitt håll.
 
Exet, barnafadern, tycker inte alls att detta stör och att det är helt i sin ordning. Ungdomarna förstår och accepterar mitt nej och är inte särskilt upprörda eller ledsna, men ändå propsar pappan på att de ska sova hos honom. Är det jag som är mossig? Eller tänker jag ganska sunt?
 
Försöker tänka hur det var när pappan och jag träffades när jag var 14 år och då var det uteslutet att sova över hos varandra på de första 3-4 åren! Det har han tydligen glömt…
 
Hjälp mej tänka!
 
 

Ett svar på ”När är det lämpligt att sova över?

  1. Du har helt rätt inställning! Stå på dig ! Och jag förstår inte varför pappan propsar på detta då ungdomarna helt klart har accepterat ditt nej utan att bli sura , arga eller ifrågasätta mer. De tar ett nej utan vidare . Och de har ju testat gränsen just nu och de gör de ju hela tiden , de små liven. Och hur förvirrat blir det inte för dem när du säger nej och pappan ja. Din fråga NÄR det är lämpligt att sova över är jättesvår att svara på. Men när de varit ihop ganska länge och är 16 år är nog ganska vettigt . kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *