Gnällbrev till skolan

Gnällbrev till skolan

Mina barn går verkligen i en jättebra skola med jättebra lärare. Men något har hänt den här terminen och det känns inte alls lika bra som innan. Så nu har jag skrivit ett lååååångt mail med mina funderingar. Jag inser att jag kommer uppfattas som en riktig gnällmorsa, men måste ju stå upp för mina barn. Eller hur???
 
Ikväll är det föräldraråd på skolan och då tyckte jag det kunde vara bra att förbereda rektorn på mina frågor. Så nu kan hon läsa om långledigheter hos flera lärare, strul med frånvarande lärare och dåligt med redovisningstider, dålig information från lärare ang studiedagar mm. Jag är inte den som klagar i onödan, men nu tycker jag att det har gått för långt. Jag ser att mina barn inte mår bra av situationen och att de inte alls går frammåt som förut.
 
Ska bli väldigt intressant att se vilka svar jag får…
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *