”Ni bara renoverar!”

”Ni bara renoverar!”

En av våra medlemmar frågade vad vi skulle göra i helgen och jag berättade att vi i bästa fall skulle lägga golvet i övre hallen. Hon konstaterade krasst ”Ni bara renoverar!” Ja, svarade jag… man har alltid att göra när man har hus och mitt hus har några år på nacken och behöver fräschas till en bit i taget.

Nu är iaf golvet klart! Pappa och Martin har precis varit och köpt lister och dörrfoder, så snart är hela övre hallen HELT klar! Det tog sin lilla tid, men nu så! Nu ska vi bara komma på vad för list man ska ha i en svängd trapp… och hur man fäster den… Sen ska ”bara” trappstegen slipas klart och målas ett gäng gånger, så är faktiskt både trapp, nedre och övre hall klara! Ett projekt som pågått i sisådär 3 år… Kanske blir klart innan sommaren  😉

Sen hade vi tänkt vila från inomhusprojekten ett tag, men tji fick vi! Just precis idag konstaterade vi att badrummet måste fixas, helst i sommar, annars kanske vi får mögel i väggarna. Så nu ska vi ta in offert från olika företag och se hur många tusenlappar som flyger iväg. Det är ju en sak man numera inte får göra på egen hand. Det är ”bara” golv och väggar som ska bytas, men det blir väl en slant ändå… Å just nu har vi faktiskt råd, så det är bara att köra!

Men som sagt: man har alltid att göra när man har hus…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *