Inget blir som man tänkt…

Inget blir som man tänkt…

Idag skulle vi göra MASSOR!
Vi skulle åka till sopen och slänga gamla spisen och en massa skräp (kartonger, plast & metall), vi skulle till Kungens Kurva och lämna tillbaka en grej samt kolla lite på grejer vi behöver och vi skulle till Bauhaus och köpa lister. Inget blev av!

Det snöade ju lite igår… och det snöade lite inatt… ganska mycket. När vi vaknade hade det kommit 30-40 cm snö och det fanns inte en plogbil så långt ögat kan nå. Nu är klockan 15.30 och vi har fortfarande inte sett någon, vi är insnöade. Senior fick sms från skolan att den var stängd och Junior brydde sej inte ens om att försöka ta sej till sin skola i Solna. Varken tåg eller bussar har gått idag.

Så det blev en massa fixat hemma istället. Junior har slipat trösklar och trappsteg och Senior har skött dammsugaren åt honom och varit behjälplig i största allmänhet. Jag har städat köket, diskat och tvättat och ska nu fortsätta med nedervåningen. Eftersom det ligger slipdamm uppe är det ingen idé att göra något där förrän slipandet är klart. Martin har skottat, gått med hunden och gjort en del efterarbete från veckans jobb.

Min pappa skulle kommit hit och hjälpt oss att lägga golvet upp i lilla hallen, men han kommer inte in på vår väg. Så det får bli senare eller imorrn. Vi lyckades iaf putta ut bilen på vägen så att vi kunde ta lite lyxlunch tillsammans med mina föräldrar på vårt sushiställe. Vad gör man inte för lite sushi  🙂 Att ta sej in på vägen var värre, då fick vi stanna halvvägs och skotta oss fram. Nu står bilen där den står tills plogbilen kommer! Vi rör oss inte ur fläcken!

Å eftersom vi är insnöade så är det väl bara att fortsätta städa. Iaf nåt bra med snön – man får saker gjorda och ingen kan smita undan  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *