Nu är det sådär kallt igen!

Nu är det sådär kallt igen!

När jag vaknade i morse var det 9,4 MINUS igen! Ska det verkligen vara nödvändigt? Jag veeet att det bara är början av mars och att det fortfarande anses vara vinter, men det såg ju så lovande ut förra veckan med värme och sol. Jag hoppades att våren skulle komma nu och att det skulle gå att sitta med näsan i solen den här veckan. Men icke…

Röjandet här hemma går sådär… tvätten är iaf nästan avklarad 🙂 Har börjat rensa ur föreningspapper och lagt i en flyttlåda. Det mesta inne i huset är borta, så nu måste jag hämta in det som finns i förråd och garage. Ska köra iväg en massa grejer till Second Hand idag och sen ska vi faktiskt gå på auktion. Några företag har ”konkat” och deras grejer ska auktioneras ut idag. Där finns bla ett helt kök som vi skulle kunna ha på Öland, som vi tänkte bjuda på. Eftersom auktionen är över lunch, så tänkte vi lyxa till det lite och äta ute efteråt.

Har haft en ny diskussionsrunda med Botkyrka Byggen. Hålet i hallen finns fortfarande och ingen kan säga när det ska fixas trots att det gått snart 4 veckor. Ringde värden som var med när vi tittade på lägenheten och han lovade att kolla upp det och ringa mej under eftermiddagen. Jag har dåligt samvete för att vi fått Martins föräldrar att lämna Södertälje för Botkyrka, även om jag vet att det inte är mitt fel. Men det känns inte bra att de aldrig får flytta in på riktigt, att de fortfarande inte kan sätta upp saker på väggarna osv. Nu bor de ju faktiskt där. Botkyrka Byggen lovade ju att detta skulle vara gjort innan de flyttade in, medan lägenheten stod tom…

Det var visning av lägenheten i Södertälje för tredje gången i söndags, jag hoppas verkligen att någon är mer intresserad den här gången. Vet inte hur länge de har råd att stå med dubbla hyror. Så det är några ”små” stressmoment, som vi gärna skulle bli av med. Kan bara hallen fixas och lägenheten i Södertälje säljas så kommer min stressnivå att ligga betydligt lägre än idag. Jag tar nog på mej lite för stor del av ansvaret i detta, men det är sån jag är. Jag vill ju bara att de ska ha det bra!

Nåja, auktion och en god lunch blir väl ett bra upplägg för kvällen? Igår var det inte roligt alls att jobba. Vi var dubbelbokade och kunde inte använda lokalen i Tullinge som vi brukar. Inte roligt alls, när vi vet hur sårbara vi är. Minsta strul så slutar folk att komma till oss. Men det löste sej ok och ingen klagade särskilt mycket. Men vi kommer tydligen få ”anpassa” oss upp till fyra veckor… det tycker jag inte om!

Nähä, om man skulle göra lite nytta innan auktionen?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *