Nu är jag nog färdig…

Nu är jag nog färdig…

Jag tror jag fått med allt. Valde bort den aprikosa dräkten eftersom det blev lite för mycket packning. Så det blir en knallrött kex som ska på festen på fredag. Röda långbyxor, vit t-shirt, röd kavaj och svarta booots – det blir väl bra? Ska se om nån kan ta en bild då. Vi har ju reportrar överallt, hela tiden…
 
Har hunnit städa av i köket och plocka av lite här och där. Bilderna lyckades jag ju också ladda ur kameran. Blev inte så bra bilder, men de får duga så länge. Ska försöka flörta med expressens fotograf där upp i Sundsvall, så kanske han/hon kan ta en bra bild. Håll tummarna!
 
7 går skjutsen, så det är väl bäst att lägga huvet på kudden nu. Ska bara kolla klart på nyheterna först.
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *