Nu är jag packad!

Nu är jag packad!

Väskorna är packade och klara, nöstan iaf… Senior har en STOR väska och jag har en lite mindre. Han ska ju ha plats med skolarbetet också. Jag ska ha med mej några byxor som är för långa, passar på att lägga upp dem när man har proffsmaskiner till hjälp. Blir bra det!
 
Ha stoppat ner talböcker som jag ska ha på bussen och böcker att läsa där nere. Det är rena semestern att åka med på internat ju. Åtminstone på dagtid… på kvällen börjar lixom jobbet. Då ska det serveras kvällsfika och sen är det alltid någon som är ledsen och längtar hem första kvällen. Å det är ju bara jag med som förälder, jag känner nästan alla ungarna, så då får man vara stand-in-morsa och klappa kinden.
 
Ska bli så kul att träffa Sanna, Oskar och Mattias igen. Håll i hatten Gamlebybor – här kommer vi!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *