Nu är julen slut!

Nu är julen slut!

Jag älskar när första advent kommer och jag får plocka upp alla mina tomtar och julpynta hela huset. Men lika mycket som jag tycker om att ta upp allt, tycker jag om att ta ner det igen när julen är slut. Jag brukar iofs låta grejerna stå till trettonhelgen, men i år blir det annorlunda!

Junior och jag har bestämt att vi ska äta nyårsmiddagen i vardagsrummet och äntligen använda vardagsrummet som det är tänkt. Med så mycket julgrejer är det nästan omöjligt, eftersom jag samtidigt vill ha relativt städat. Så i förmiddags bestämde jag att julen är slut och att julgrejerna ska ner i källaren igen. Köket gick snabbt… vardagsrummet var värre… Men snart är alla grejer borta!

Nästan alla tomtar är nerpackade, så det är bara granen kvar. Vi har plastgran, så den ska bara kläs av och plockas isär. Å så ska alla grejer tillbaka ner i källaren och SEN kan jag städa på riktigt. Det var nämligen min tanke: att avsluta 2011 med en rejäl städning. Istället för att börja det nya året med det. Roligare att få en fräsch start lixom  🙂

Så under kvällen ska väl allt vara under kontroll igen, hoppas jag. Då kommer jag bara att ha tomtar på loften och snart en i badrummet!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *