Nu börjar det!!!

Nu börjar det!!!

Instagram är fullt med solbilder och det är så härligt att se alla människor som lever upp och verkligen njuter. Jag förstår varenda en, jag är den största soldyrkaren av alla! Nu börjar min tid på året, då jag är ute mer än jag är inne. Varenda solstråle ska tas till vara!

Idag åt jag därför min frukost ute på trappen, tillsammans med pälsbollen förstås. Han älskar solen precis lika mycket som jag. Sen tog vi en långpromenad, det räckte att bara ha en stickad tröja under en tunn jacka. Så härligt! Vi 10 var det redan 20 grader i solen, så vi njöööööt! Vi såg mängder med blommande krokus på vägen.

När vi kom hem tvättade Martin alla fönster, medan jag gick loss i badrummet. Vi har fått hem Viledas nya ångmopp och fönstertvätt och ville förstås testa dem så fort det gick. Snacka om lättstädat! Även jag som har svårt med händerna kunde hantera ångmoppen utan problem och det blev så otroligt rent utan något större ansträngning. Så rent har det inte varit sedan vi renoverade för 3-4 år sedan. När jag ändå höll på så passade jag på att rensa ur en massa smågrejer, så nu finns det betydligt mer plats överallt också. Härligt! En bra start på våren  🙂

Medan Martin fixade mat ställde jag fram utemöblerna. Baileys var snabb att hoppa upp i knät på mej när jag satte mej en stund. Vi somnade nästan i solen, så härligt var det. Å det ska fortsätta hela nästa vecka!!! Jag som nästan bara ska vara hemma och jobba nästa vecka kommer tillbringa mycket tid ute tror jag minsann.

För nu börjar min tid. Det är nu jag får ny energi, som räcker nästan hur långt som helst. Jag lever upp, blir gladare och mer harmonisk. Får saker gjorda som legat och väntat hur länge som helst. Som det där badrummet… I oktober går jag in i nånslags halvfart igen, men tills dess lever jag!!!

Väkommen våren!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *