Kan inget – men lär mej!

Kan inget – men lär mej!

För bara ett par år sedan var jag inte ett dugg intresserad av varken mode eller skönhet. Jag klädde mej i det som var bekvämt ochvar  på rea och hade nog bara smörjt in ansiktet sammanlagt 10 gånger i mitt liv. Jag använde deo och mascara, det fanns varken tid, kunskap, ork eller intresse för mer.

Men så var jag på mitt första bloggevent för snart två år sedan och började få kul grejer med mej hem i goodiebagsen. Jag började använda de där krämerna som jag fick och upptäckte att det gav en himla skön känsla i ansiktet. Från att inte ha haft en enda kräm hemma hade jag nu flera att välja mellan och fick faktiskt en favorit. Jag fick testa Yvonne Rydings produkter och fastnade. Det kladdar inte, doftar bara svagt och känns sval och skön på huden. Nyligen fick jag även testa deon och tycker att även den är superb! Att jag skulle känna skillnad på kräm och kräm hade jag väl aldrig trott. Att jag ens skulle bry mej fanns lixom inte på kartan.

Vart efter tiden och orken kom tillbaka och produkterna blev fler, så ökade intresset. Inte bara för hudkrämer, utan även för övrig kosmetika och även kläder. Jag upptäckte mer och mer vad jag faktiskt passar i och nu efter bröstförminskningen har klädintresset blivit riktigt stort. Nu ska bara kroppen trimmas, så kommer sommaren att bli riktigt skojig när det gäller kläder.

Nu har intresset blivit så stort att jag vill lära mej mer. Så om bara någon vecka är jag inbjuden till Bobbi Brown för en kväll att lära mej allt jag behöver om smink och hur jag kan sminka mej till olika tillfällen. Det ska bli så himla kul! I nuläget springer jag förbi Bobbi när jag ska på event för att få hjälp med eyeliner, det ska jag väl klara själv efter kursen.

Man kan alltså förändras med åren. Mycket har det att göra med att jag numera har tid. Med tiden kom orken och då upptäcktes även mervärdet av att pyssla om sej lite. Att känna sej fin bidrar till den där måbra-känslan som jag vill komma åt. Att må bra både på in- och utsida. Det betyder faktistk en hel del, även om jag inte fattade det förut. Förr tyckte jag att kosmetika och hudvård var ytligt och onödigt, nu kan jag faktiskt förstå varför andra är så intresserade.

Jag kan fortfarande nästan ingenting, men jag tycker det är himla kul  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *