Nu hjälper vi Nadja!

Nu hjälper vi Nadja!

Min fina vän Nadja har bloggen Nadjaskitchen.se Hon har fått problem och kan inte längre länka till sin blogg och alla härliga recept på sociala medier. För er som inte känner henne kan jag berätta att Nadja är den finaste, vänligaste och mest ödmjuka person jag känner. Hon skulle aldrig be om hjälp, men hjälper alltid andra om hon kan.

Man säger ofta att bloggvärlden är hierarkisk och egoistiskt och det kanske stämmer till viss del, men jag vill gärna bevisa motsatsen. Så nu vill jag att vi hjälper Nadja! Jag kan inte heller länka till hennes blogg i sociala medier, men jag kan länka till min! Å här kan jag dela precis vad jag vill, även Nadjas blogg. Alltså gör jag det!

HÄR ska ni klicka för att komma till bloggen och alla härliga recept. Här finns recept för KÖTT, FISK, VEGETARISKT och FÅGEL. Alla rätter är med uträknade SP för oss Viktväktare, men maten funkar förstås för alla.

Nu hjälps vi åt och kikar in hos Nadja så hon inte ger upp, tappar sugen helt och slutar ge oss nya härliga recept. Å den som vet hur man kommer i kontakt med FB kan tipsa henne, hon har försökt på alla sätt men inte fått något svar.

Nu visar vi att vi bryr oss, klicka HÄR! Ni kan alltså inte länka till hennes blogg eller dela hennes härliga recept på tex FB, men ni kan länka till mej och dela detta inlägg så folk hittar henne trots allt trassel.

Hjälp till nu!

6 svar på ”Nu hjälper vi Nadja!

 1. Hej Loggade in på Nadjas sida och direkt kom det upp varning om att sidan inte är säker. Kan det vara det som gör att det inte funkar som det ska?
  Vänligen Bibbi
  PS ska lusläsa dina sidor och lära mig då jag ej har råd med WW i dagsläget.

  1. Den är säker, hon har alla certifikat som krävs, det kollade vi senast igår. Det kommer upp varningar ändå ibland om man har ett kinkigt antivirusprogram, som tex jag har…

   Hoppas jag det jag skrivit kan hjälpa dej 🙂

   1. Ok det har väl jag oxå då! Ja jag hoppas mycket på detta år!! Både din sida och Nadjas verkar superbra! Får även damma av mina tidigare ww-recept och points-kunskaper

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *