Nu ser jag ut!

Nu ser jag ut!

Äntligen kom jag iväg till optikern. Det sitter långt inne för mej att göra sånt 🙂

Mina förra glasögon funkade, men var ganska tråkiga. Nu var de dessutom både repiga och trasiga. När vi var i Spanien flög de iväg och kraschlandade, när jag tog av mej munskyddet, och gick i två delar. Superlim fixade det mest akuta, men nya var nödvändigt.

Jag gillar bling och vill ha bågar med det där lilla extra. Så jag kollade faktiskt upp bågarna först och valde optiker efter snyggaste båge. Å det var verkligen i sista minuten. Glasögonen gick helt sönder inne hos optikern. Så ärendet blev ännu mer brådskande kan man väl säga.

Jag anmälde glasögonen som skadade till försäkringsbolaget och fick faktiskt tillbaka lite. Glasögon är ju rätt dyrt, så det är ju inte helt fel att få tillbaka lite.

I tisdags kunde jag hämta dem, ett par vanliga och ett par solglasögon. Så skönt att ha det fixat! Nu behöver jag inte vara orolig för att de ska gå sönder och behöver inte putsa dem 27 ggr om dagen pga repor och slitage. Jag ser ordentligt igen!

Nu kan jag stryka en punkt på den långa listan. Så himla skönt. 3-4 år till nästa gång, i bästa fall 🙂

Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

7 svar på ”Nu ser jag ut!

  1. Snyggt!
    Jag har två par glasögon och ett par glasögon med styrka. Det är så skönt att ha ett par extra om ett par skulle gå sönder. Sen är det kul att kunna byta också.
    Att ha solglasögon med styrka känns som en lyx för mig, att kunna sitta och läsa i solen utan att behöva kisa. Underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *