Nytt misslyckat försök

Nytt misslyckat försök

För några år sedan slutade jag bjuda in folk på fest. Vi hade födelsedagskalas, midsommarfest, kräftskiva och glöggparty under året – hur vi än gjorde så var det alltid samma 4-5 personer som dök upp trots att vi bjöd 50-60 stycken. Som mest kanske vi var 10 och de flesta tackade inte ens nej… Till slut bestämde jag mej för att sluta försöka.
 
Nu har det gått några år och vi har tänkt göra ett nytt försök. På lördag ska vi ha ett kombinationsparty av alla våra tre födelsedagar. Junior fyller 12, jag 27… och Senior 13,5. För några veckor sedan bjöd vi in runt 75 personer, 4 har tackat ja, 9 har tackat nej och två vet inte hur många de blir… Idag går anmälningstiden ut.
 
Vad gör jag för fel? Jag trodde verkligen att den här gången skulle det bli annorlunda. Men vi är tydligen inte värda att avsätta en kväll för. Jag ser det tydligt nu och borde fattat det förr… jag förstår bara inte varför. Vi är inte otrevligare än någon annan…? Om någon bara kunde tala om varför man inte vill tillbringa ens våra födelsedagar med oss, så kanske jag kunde förstå. Nu fattar jag ingenting.
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.