Oj OJ Oj

Oj OJ Oj

Snacka om att man har blivit gammal… Två sena kvällar och man är helt förstörd. Jag behöver inte semester från jobb, utan från Riksting  🙂
 
Festen igår var kanske inte den bästa sedan jag började åka på Riksting, men maten var nog den bästa iaf. Underhållningen sisådär, det bästa var när Göran Hägglund stagedivade!!! Hoppas Expressen har bilder på det idag! Jösses va jag skrattade  😀
 
När vi kom hem inatt hade Junior lyckats koppla upp sej på msn. Så jag fick prata med honom också som grädde på moset. Så skönt att höra att han är nöjd med flytten och trivs superbra. Han längtar pyttelite efter oss med vill aldrig åka hem. Så ska låta tycker jag.
 
Nu ska jag packa ihop mina grejer. Vännen äter fortfarande frukost. 8.30 ska vi börja igen, idag val av partistyrelse och debatt om bla min motion om gratis kondomer. Just den debatten ska börja 9.30, men vi håller aldrig riktigt tiden. Så får vi se om jag får komma upp i talarstolen idag… håll koll på SVT24…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *