Öland närmar sej…

Öland närmar sej…

Ja, inte så att Ön kommer närmare Stockholm direkt… nä, jag menar att vi snart är där! På torsdag är det planerat att vi ska åka de 50 milen till vårt paradis. Men ni bovar som tror att det är fritt fram kan glömma vårt hus, vi har husvakter som bor i huset med vi är borta. Till att börja med yngste sonen och han är livsfarlig!

Eftersom solen skiner idag och det ska regna imorrn, så passade vi på att städa i trädgården. Jag klippte bort gamla nervissnade växter, Martin klippte häcken och städade efter mej, Junior klippte gräset och Senior smet… På en timme hade vi snygga till hela trädgården rejält, det går fort när man hjälps åt. Vi passade på att skörda vår gigantiska, anabolarabarber också när vi ändå var i farten. Så nu står Martin och kokar rabarberkräm som vi ska äta till lunch om en liten stund. Gott och billigt! Me like  🙂

Resten av dagen kommer att tillbringas i eller vid poolen hos mamma och pappa i Tullinge. Imorrn när det ska regna får vi väl handla och börja röja inne och packa. Vi har det mesta på plats på Öland, men kläder och lite mat ska med. Det är en hel del som inte finns att köpa där av de produkter som vi använder ofta, så det tar vi med oss.

Nu börjar jag faktiskt att se fram emot att åka. Det har varit svårt att se fram emot någonting alls de här senaste veckorna. Men nu börjar semesterkänslan att infinna sej, så det ska nog bli bra. Jag tror att några veckor på Öland är precis vad vi behöver! På torsdag kommer vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *