Oväntade julkort

Oväntade julkort

Skickar ni julkort? Har era julkortsvanor ändrats med tiden?

När mina barn var små skickade vi mängder med julkort, det kunde nog bli en 70-80 stycken. Helt galet kan jag tycka idag. Det var ju en himla massa pengar bara i porto! Vartefter åren gick började jag skicka enbart till dem som skickat till mej året innan, med vissa undantag förstås. Å då blev det betydligt färre…

I år tänkte jag göra lite annorlunda och bara skicka till dem som jag vet verkligen skulle uppskatta ett julkort och kanske behöver det lite extra. Det finns människor i min omgivning som haft ett tufft år, som förlorat någon de älskar eller som kämpar i det tysta. De behöver veta att det finns någon som står på deras sida och som tänker på dem.

Självklart står min lilla Farmor på den listan, men kanske en och annan av er därute också… Några av er har det kanske inte så tufft, men jag vet att ett julkort är uppskattat så ni får ett också bara för att jag gillar er  🙂 Sen skickas ett gäng via mail också förstås, samt jul- och nyårshälsningen till en massa kompisar på nätet.

Men det blir nog inte mer än kanske 10 stycken som skickas med vanliga posten i år. Jag har redan skrivit dem, ska bara leta fram adresserna och sen skickas de inom ett par veckor. Så får vi hoppas att de kan lysa upp en jobbig tillvaro iaf lite grann. Det är ingen stor gest från min sida, men jag hoppas att den gör lite nytta.

För visst är det väl nåt särskilt när man får en hälsning från någon som man inte räknat med?  Känslan av att någon faktiskt tänker på en, bara sådär. Den är fantastiskt stärkande och härlig och något som inte ska förringas eller nonchaleras.

Så hur gör du med julkorten i år?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *