Twitter

Twitter

För ett tag sedan gick jag med på (eller heter det kanske i…) twitter. Mest för att se vad det var, men även för att kolla lite hur andra använder det. Jag ”addade” några få personer från början och har med tiden tagit bort några och lagt till några andra. Nu följer jag ca 40 personer, en del skriver kanske en gång i veckan, andra skriver om precis allt de gör. Camilla Läckberg skrev om precis allt och det blev så mycket att jag tog bort henne faktiskt. Alla de andras texter försvann i hennes inlägg som kunde vara flera stycken i timmen.

Själv skriver jag någon uppdatering då och då, inte ens en gång om dagen. Men jag har inte så många som följer mej att jag tycker det är så nödvändigt heller att uppdatera ofta. Å frågan är ju VAD man ska skriva? Några är väldigt fyndiga och kan skriva kul på bara de där 160 tecknen som man får använda. Ann Söderlund, Babben och Jonas Gardell är himla kul att se uppdatering från. Paolo Roberto skriver mest om galna träningspass klockan 5 på morgonen…

Men lite kul är det att följa folk, även om de flesta även finns på Facebook och man kan följa dem där. Man trodde kanske att twitter skulle ta över Facebook, men så verkar det ju inte bli. Kanske för att det är ganska svårt att få följare? Varför skulle man följa tex mej? Så intressant är man ju faktiskt inte… Men om man nu skulle vilja göra det så heter jag MarleneRinda, funkar att klicka på knappen här uppe till höger också.

Har du twitter? Varför? Varför inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *