Sjuk i hela huvet och lite till!

Sjuk i hela huvet och lite till!

Julpyntad dator  🙂

Nu har det gått en vecka sen jag blev förkyld och även om jag tyckte att det gick åt rätt håll igår så kan jag inte ens med bästa vilja påstå det idag. Tyvärr.

Under dagtid är hostan ganska ok, men så fort jag ska sova så sätter det igång. Då hostar jag så jag nästan kräks och det är omöjligt att ligga ner. Så även inatt var klockan runt 2.30 när jag somnade av ren utmattning och sen vaknade jag vid 6.30 igen och började om. Å när jag inte får sova blir jag ingen trevlig person… Så gnällfaktorn är total idag. Men jag får gnälla säger Martin  🙂

Dessutom har magen ballat ur totalt, jag har inte varit på toa sen i onsdags och är uppsvälld som en spärrballong, mår illa och har ont i magen. Så nu har jag druckit ett glas med linfrön och hoppas på det bästa. Ställde mej på vågen bara för att… och det var inte alls roligt. Jag har gått upp ungefär 2 kg på bara någon vecka och är alltså tillbaka på den vikt jag hade i början av sommaren. Så surt! Jag som kämpat så.

Men men, får jag bara sova och gå på toa, så ska det väl inte ta så lång tid att ta bort de där två kilona igen. För maten har jag faktiskt skött trots sjukdom, så allt sitter i sömnen och krånglande mage. Men man får se det positiva i tillvaron: jag slipper gå ut, behöver inte skotta snö och kan ligga på soffan hela dagen. Martin har förbjudit mej att göra en enda grej idag.

Igår julpyntade jag hela nedervåningen, jobbade klart veckan och fixade ett betalt skrivuppdrag. Så även om hjärnan är full med snor får jag en del gjort och det känns bra. I år blev julpyntningen inte lika avancerad som föregående år. Jag har nog ”bara” ett 50-tal tomtar uppe och granen får vila i källaren till nästa jul.

Det här blev ett totalt intetsägande inlägg, men jag klurar på några intressantare funderingar som kanske kommer upp under dagen… bla om julkort, Så Mycket Bättre, mat på julbordet och lite annat smått och gott… håll utkik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.