På välgörenhetsfest med Carola

På välgörenhetsfest med Carola

I onsdags var vi inbjudna på fest i Östermalms Saluhall. Det var 5-årsjubileum för Saluhallens tidning, men man passade också på att dra igång flera välgörenhetsauktioner till förmån för Barncancerfonden i samarbete med Lauritz.com.

Alla var absolut inte där, men många av den välkända kändiseliten och mest anmärkningvärt flera som inte brukar vara ute på galej. Konfrencier för kvällen var Arne Weise som berättade lite om Saluhallens egna kändisar. Martin Ljung handlade ofta här och numera är det Erik Gadds ”vardagsrum”. Weise intervjuade Erik Lallersted, eller vem det nu var som intervjuade vem… det var lite oklart ibland. Erik Gadd spelade några av sina mest omtyckta låtar och stämningen var otroligt mysig och vänskaplig hela kvällen.

Vi fick god mat från Lisa Elmqvist, fisk och skaldjur rakt igenom, förstås! Den som ville fick gott vin att dricka till eller äppelmust, som jag valde. Till dessert fick vi smaka en otroligt fin tårta, som var fyra våningar hög. Det var en chokladsensation och en riktigt sockerbomb! Medan vi åt pratade vi med vårt bordssällskap som bla drev Östermalmstidningen. Det var en lagom stor skara inbjudna som gjorde att man hann prata med ganska många och verkligen se alla som var där.

När vi ätit upp och lyssnat klart på Weise och började plocka ihop oss för att gå, dök ett större sällskap upp med ett välkänt ansikte i spetsen. Det var Carola som kom dit, tillsammans med kanske 7-8 andra personer i varierande åldrar. De satte sej lite längre bak i lokalen och bjöds på mat och dryck. Lilla Zoe var trött och låg över en axel och småslumrade. Ni kanske har hört om detta? Carola har upplåtit sitt hem till flyktingar och dem tog hon nu med på fest. Tänk vilken otrolig uplevelse för dem! För oss alla faktiskt. Den kvinnan har hjärta, så är det bara! Det här var inget hon gjorde för att få publicitet eller uppmärksamhet, hon kom ju inte förrän pressen och media gått hem. Jag hoppas verkligen att de alla fick en fin kväll som de kan minnas länge. Ni kan se några bilder på hela gänget här. Eftersom temat för festen var just välgörenhet, så tycker iaf jag att det passade bra in.

Under kvällen startade Lauritz.com auktioner som pågår tom 19/10. 48 auktioner med allt från biljetter till olika teatrar, tennisträning med proffs, lunch med Weise och konsertbiljetter. Även om ni själva inte har råd att bjuda, så får ni gärna sprida detta vidare. Allt pengar går direkt till Barncancerfonden, som inte får ett öre från staten som många andra får.

Vi hade en kanonmysig kväll! Det tror jag att de allra flesta hade, det såg iaf ut så. Det är inte jätteofta man ser Hence Z, Christina Schollin, Lallerstedt, Grete Philipsson och Gaby Borglund ute i vimlet. Å det är definitivt inte varje dag man ser Carola med ett helt gäng inneboende komma på fest. Jag är så glad att vi fick komma, det var länge sedan jag hade en så härlig känsla i magen efter en fest. Tack Daniel och Subito för en otroligt härlig kväll! Nu hoppas vi att auktionerna drar in riktigt mycket pengar till Barncanderfonden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *