Packardax!

Packardax!

Idag packar vi!
Junior mår bättre, han är inte pigg men spyr iaf inte längre och Martins halsont har övergått i förkylning. Senior och jag mår bra. Baileys mår toppen!

Min pappa har varit här och fixat det sista med handfatet på gästtoan, så nu är det bara småfix kvar att göra där. Toan går att använda, det ska bara dit lister runt fönstret och sen är det klart! När vi kommer hem från semestern kan vi slå igång golvvärmen.

Toagrejerna och julklapparna i vardagsrummet har alltså bytts ut av resväskor, dykgrejer och sommarkläder. Killarna har packat det mesta av sina grejer, jag tvättar för glatta livet och packar ner mina grejer undan för undan. Martin lagar mat, fixar bokföring och utför saker som jag vill ha gjorda  🙂

Killarna fick sina julklappar i pengar och ska eventuellt åka iväg med Martin och köpa varsin kamera. Junior vill ha en lite mer avancerad vardagskamera och Senior vill ha en undervattenskamera att ha med när de dyker. Så vi får väl se om det åker iväg efter lunch och fixar det. Vi tänkte ha en väldigt lugn dag med packning, kolla på film, städa och pyssla lite. Jag vill gärna ha resväskorna i ordning och huset i ok skick imorrn. Då kan vi bara ta det lugnt på måndag och fixa det sista inför resan.

Det känns som en ovanligt bra dag idag  😀

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *