En supermysig lördag

En supermysig lördag

Igår gjorde vi ingenting känns det som… men det gjorde vi, en massa faktiskt. Men det kändes som en otroligt, lugn och skön dag. En dag i soffan  🙂

Det blev lite pyssel av varierande sort och total bojkott av julen. På kvällen låg vi i soffan hela bunten och tittade på inspelade serien om Sandhamn. Junior har repat sej efter sin magsjuka, han var dock lite seg och matt. När det var dax för middag orkade vi inte/hade vi ingen lust att fixa mat så när Martin ändå var ute och åkte köpte han hem pizza.

Killarna har packat sitt, mitt ska fixas idag. Väskorna ligger huller om buller i vardagsrummet, men ikväll hoppas jag att de ska vara packade och stängda. Även idag blir det lugnt. Jag ska iväg och se om en kompis kan få ordning på mitt ben med healing… spännande! Inget annat har ju funkat, så varför inte? Skulle vara skönt att kunna gå på semestern… Ikväll blir det väl mer tv och så ska vi ät taco till middag.

Nu har jag gått ner i nåt slags semester-läge. Visst är det en hel del att fixa innan vi åker, men det löser sej. Jag vägrar skynda, stressa, panika… jag har ledigt och på tisdag får jag värme. Allt är bra. Allt är lugnt. Killarna mår bra, Martin och jag har det bra. Det kan alltså inte bli bättre!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *