Pärlor pärlor pärlor

Pärlor pärlor pärlor

*** I samarbete med Juliaspearls.com***

Finns det några mer klassiska smycken är pärlhalsband och pärlörhängen? Efter att ha maratontittat på hela den senaste säsongen av The Crown, konstaterar jag att pärlor alltid hört till en komplett klädsel, oavsett om det varit vardag eller fest, oavsett om man varit en sk ”Svensson” eller kunglighet. Pärlor funkar alltid!

Ingen pärla är den andra lik och en rund pärla är aldrig helt rund. Julias Pearls har ett särskilt öga för vilken pärla som passar för vilket smycke. Här finns allt! Pärlorna har sin naturliga färg och är alltså inte infärgade. Pärlmusslorna skapar naturligt olika färger beroende på art. Här finns pärlor av alla de slag och du kan även få hjälp att trä om dina gamla pärlhalsband som du kanske har ärvt och som har ett stort affektionsvärde för dej.

Jag är väldigt svag för pärlörhängen, gärna i kombination med guld och stenar. Och gärna att matcha med både halsband och armband, varför nöja sej med mindre 🙂

Akoya-, Tahiti- eller söderhavspärlor… inte vet jag vilka som är vilka, sånt får proffsen hålla koll på. Jag vill bara att det ska vara fint och passa mej. Större som hänger, eller mindre som är lite diskretare, är en smaksak och beror på tillfället. Jag tycker om när pärlan syns och rör lite på sej och vill alltså gärna ha dem hängande, men bara lite.

Detta får bli årets julklappstips! Man behöver inte ens trängas i en butik för att köpa dem 🙂

Missa inga inlägg: följ bloggen på Facebook och mej på instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *