Påskaftonsbling

Påskaftonsbling

För första gången på jag-vet-inte-hur-länge, har jag fått ett påskägg. Innehållet var inte fy skam…
 
När senior vaknade fick han sitt påskägg och sen gav han Vännen i uppgift att leta reda på sitt som vi gömde häromdagen. När Vännen hittat sitt sa han till mej att gå in i sovrummet. Där ligger ett påskägg till mej på min huvudkudde! Jag trodde inte alls att jag skulle få något, men det gjorde mej inget. Jag hade hittat något till Vännen som jag visste att han ville ha, det var det enda som betydde något.
 
Men där låg alltså ett påskägg till mej och jag var lite orolig för innehållet faktiskt. Särskilt när jag såg att det låg en liten, liten ask inne i ägget. ”Måtte det inte vara något dyrt…”, tänkte jag. Jag visste nämligen inte hur jag skulle hantera en sån sak. Jag är inte van att få presenter lixom… Det var iaf ett par jättefina örhängen som jag gått och sneglat på. Jag blev jätteglad och Vännen var precis lika glad för sin present, han hade inte heller förväntat sej något. 
 
Så nu går vi här som två tokkära turturduvor och ungarna bara skrattar åt oss. Alla är nöjda och glada med sina påskpresenter.
 
Tyvärr är det väldigt blåsigt ut och inte alls skönt. Det får bli en dag då vi spelar kort och lägger pussel, det går bra det med.
Ha en riktigt fin påskafton allihopa!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *