Det blååååser på Öland

Det blååååser på Öland

Det blir svårt att flyga till Blåkulla idag och då har jag ändå väldigt nära… Det blåser ordentligt nu, trots att det var helt lugnt i morse. Ni vet väl att Blåkulla egentligen heter Blå Jungfrun och ligger mellan Öland och Oskarshamn? Man ser det från vår strand och vi har varit där flera gånger – ett helt fantastiskt ställe!
 
Som sagt, nu blåser det men innan vindarna tilltog var vi ute på en lång, härlig promenad med Baileys. Han sprang fritt och hade jättemysigt, Vännen och jag gick hand i hand och pratade. det var 5 grader varmt, sol och massor med snö. Barnen höll på med sitt hemma. När vi motionerat klart, gick vi runt Löttorp; handlade lite på Snäckan och visade vår byhåla. Den är ju inte så stor, så det tar inte så lång tid att gå genom det som finns här.
 
Efter lunch blev det en middagslur. Jag somnade i Vännens famn och han hade Senior och Baileys bakom ryggen – där låg vi och snusade allihopa medan Junior satt och chattade. Å nu har vi spelat kort, vi lärde Vännen ett nytt kortspel. Han förlorade!!!  😉
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *