Planerar 2012

Planerar 2012

Jag brukar köpa nästa års kalenderblad ungefär nu, men i år hade bokhandeln inte fått dem än. Jag vet att jag är ute tidigt. Men det är ju vid den här tiden på året som vi har tid att planera hur vi ska ha öppet. Det är nu vi ser hur året/statistiken sett ut, vilka helgdagar som ligger framför oss och hur det passar bäst att ha ledigt.

Redan nu har vi strukit årets vintersemester. Helgdagarna är för få och vi har chans att tjäna ordentligt med pengar om vi har öppet varenda vardag. Pengar som behövs för att täcka upp inkomtsförlusten både denna och nästa sommar. Så som det ser ut nu har vi inte ledigt mer än vanliga helger, fram till påsk nästa år. När den här sommarens semester är slut alltså. Nu har vi tre lediga veckor framför oss  🙂

De senaste två veckorna har varit riktigt dåliga. Vi har i princip jobbat gratis och måste alltså fundera på hur vi ska göra nästa år. Det får nog bli att ta semester tidigare och kanske en vecka extra. Killarna behöver vi inte längre ta hänsyn till, de gör som de vill och ska förmodligen jobba. Senior har slutat skolan då och ska väl ha ett ”riktigt” jobb. Junior har sitt sista sommarlov och jobbar väl så mycket han kan? Så vi kan göra lite som vi vill.

För de flesta känns det främmande att planera ett år framåt. Jag planerar längre än så… jag är redan klar med planeringen till julen 2012. För då jäklar ska jag åka till värmen! Då ligger julens röda dagar perfekt! Man behöver inte ta många lediga dagar alls, för att få långledigt. Så det får bli ett hundår nu, för att njuta sen. Så får det bli!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *