Då var det semester då…

Då var det semester då…

För en timme sedan började min semester. Eller njae… jag har lite att avsluta imorrn, men det kan jag lixom gör lite när jag vill. Så jo, jag har semester nu! Det är då man ska utbrista: ÄNTLIGEN! Men det gör jag inte. Jag har inte alls samma behov av ledighet som tex i påskas. Då var jag helt slut efter sjukdom och en lång vinter. Nu är jag ju frisk (nästan iaf) och redan utvilad. Man kan ju inte ens med bästa vilja påstå att vi jobbat ihjäl oss sedan midsommar.

De senaste 4 veckorna har vi jobbat 3 dagar och varit lediga 4. Vi har på en månad haft lika mycket (lite) folk som på en vecka under resten av året. Så nä, man kan knappast säga att vi är utarbetade. Visst ska det bli skönt att åka till Öland och vara ledig, men inte så det skriker direkt.  Det är mest dåligt samvete för att vi stänger och sabbar viktminskningen för våra medlemmar. Å andra sidan har de sabbat vår inkomst hela sommaren… Killarna tjänar 3-4 ggr mer än mej under juli-augusti  🙂  Men så har de jobbat mer oxå.

Imorrn ska vi avsluta terminen. Sen åker vi till Öland när vi tycker att det passar bra. Där ska vi läsa, gå långa promenader på skogsvägarna, äta nyttigt, vila och lyssna på tystnaden. Första dagarna är vi där ensamma, sen kommer killarna. Det finns inget planerat mer än ett besök på Lammet & Grisen och en marknad. Så det vore väl attan om vi inte kom hem både smalare och piggare.

Jo, det är klart det är skönt med semester, självklart! Men det ska faktiskt bli helt ok att komma tillbaka till jobbet om 3 veckor oxå. Å se hur våra medlemmar lyckats med sin vikt under sommaren. Å träffa alla nya medlemmar. JA, vi älskar vårt jobb! Å det syns på vårt resultat oxå. Många av våra medlemmar går i mål, så är det bara. Vi är stolta över vårt jobb och vet att vi är bra på det vi gör. Då är det inte så konstigt att man har svårt att ta semester. Men vi behöver vara lediga. Nästa ledighet blir vecka 15 nästa år… Då kommer vi definitivt att längta…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.