Positiv till HBT?

Positiv till HBT?

Jo, jag är positiv till alla olika människor, gula, blå, svarta, vita, bögar, flator,dansare, sopåkare… spelar väl ingen roll?
 
Nu har jag funderat lite och på nästa Riksting för oss Kristdemokrater kommer jag att skriva ett flertal motioner om hbt-frågor. Har inte riktigt bestämt var jag ska lägga krutet, men en del kommer gälla könsneutrala äktenskap och rätten att lämna blod.
 
Jag har tid på mej, detta blir inte aktuellt förrän om två år… men då jäklar ska det bli något för tidningarna att skriva om. Vi kan inte går runt och anses homofobiska längre, eftersom många av oss faktiskt inte är det. Vi har ju dessutom haft en ungdomordförande som är bög.
 
Ge mej gärna förslag på vad som behöver ändras, som jag som heterosexuell inte känner till.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *