Precis som jag önskade!

Precis som jag önskade!

Hade svårt att somna igår och var inte alls utvilad när Martin väckte mej. Med sömnen i ögonen och en förkylning på gång åt jag frukost och gjorde mej i ordning. Strax efter 8 drog jag iväg och när jag kom fram fick jag ett väldigt trevligt mottagande. Min kollega B mötte mej i dörren och vi hälsade på Woloff, han är nämligen från Gambia  🙂

Men den början på dagen hoppades jag på det bästa och tog plats i salen där vi skulle sitta under dagen. Jag började bläddra igenom handlingarna och insåg att det skulle bli en lång dag med smutskastning om parterna inte kom överens. Vi hade en superbra domare som sa att hon tänkte börja med att försöka få parterna att enas och att vi kunde vänta i vårt pausrum så länge.

Så där satt vi och höll tummarna. Tiden gick och när vi inte hört något på närmare 90 minuter tänkte vi att kanske kanske…. och efter ungefär 2 timmar fick vi komma tillbaka till salen och fick då veta att man efter 3-4 års konflikt faktiskt enats och för barnets skull skulle försöka hålla en god ton till varandra. Så skönt! Precis det jag önskade och det absolut bästa för alla inblandade. Ibland händer det!

Det var dax för lunch så jag frågade om B ville följa med mej och sen mötte vi Martin som kom med tåget. Vi åt, pratade och skrattade om vartannat och hade en jättetrevlig lunch. B gick tillbaka till tingsrätten och vi åkte hem. Jag ringde ett par telefonsamtal och dök sen i säng och tvärslocknade. Jag var tydligen supertrött och sov i två timmar. Så nu ska jag försöka göra lite nytta, allt de där som jag borde gjort i förmiddags.

Det händer mycket den här veckan och många tider ska passas och möten gå i lås. Men det är roliga grejer och blir nog en himla skoj vecka. Det är ett par bloggevent, lite mer tv-inspelning och lite annat och veckan avslutas med att gå på Körslaget på lördag. Det blir nog bra, häng med bara!

Med den början på veckan, så ser det ju lovande ut  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *