Pysselvecka framför oss

Pysselvecka framför oss

Så är Senior på väg till Öland med mormor och morfar och vi har precis lämnat av Junior på centralen för en veckas träningsläger i Dalarna. Vi är barnfria i 5 dagar!!!

Vi vande oss nästan i somras med egen tid, jätteskönt men samtidgt jättetråkigt. Killarna ska lixom va där… men nu ska vi få saker gjort! Idag ska vi röja på alltan, åka till sopen och slänga skräp, kartonger, våra gamla innerdörrar som vi bytt ut och lite annat.

Sen ska vi kolla igenom allt vi hade med oss till loppisen igår. En del (mycket) går till second hand och resten ska fotas pch läggas ut på Tradera. Har inte haft några auktioner på ett tag, men nu ska allt ut på en gång – så får vi se vad vi blir av med.

Alla sängar ska bäddas rent i och sovrummen ska STÄDAS! Ska försöka att röja rejält i resten av huset också. Med barnen borta kanske man kan ha städat och undanplockat mer än en kvart? Nu ska bara benet bli bra också, så jag kan ut och gå. Men det verkar ta tid 🙁

Veckan kommer iaf att bli avkopplande, trots att jag ska försöka städa en hel del. Vi får väl se hur mycket som blir gjort och vad resultatet är på fredag… inte så mycket som jag vill antagligen. Men men… Nu ska jag lasta bilen!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *