Rea på datorer

Rea på datorer

Såg i tidningen att ett nytt varuhus skulle öppna i Heron City. Bland annat hade man ett himla bra erbjudande på bärbara datorer… fler än jag hade sett annonsen…
 
Det var trafikkaos i hela Kungens Kurva, folk stod i kö över hela Heron Citys parkering, halvvägs bort mot IKEA. Samtidigt har även Elgiganten ett liknande erbjudande, typ 500 meter bort. Den kön gick mellan Elgiganten och Jula. Helt sjukt!
 
Jag såg köerna och vände, tänker inte stå flera timmar i en kö bara för att upptäcka att allt är slut.
 
Erbjudandet? En bärbar dator m 15″ skärm, 80 mb, 512 ram minne, dvd-brännare, XP för 3999kr. Hade varit bra att ha på Öland, istället för mitt tröskverk.
 
 

2 svar på ”Rea på datorer

  1. Har just fått min nya dator installerad med alla lösenord och allt, bara för att upptäcka att alla kodningar på tex banken etc är borta…Måste beställa nytt! Men nu kan jag åtminstone koppla upp mig…Hoppas du hittar nån till kanonpris, det är alltid roligt att göra klipp! Helst utan ansträngning förstås!;)
    Kram
    Anette

  2. Jag såg det där också, men funderar på att handla från dell.se istället… Jobbdatorn från dem tickar på bra, och de har bra service.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.