Redan juli

Redan juli

Att tiden går fort är vi väl alla överens om va? Idag vände jag blad i almanackan och helt plötsligt är det juli! Vi närmar oss mitten av sommaren, en sommar som hittills varit heeelt fantastisk!

Som ni vet så lever jag upp när värmen kommer. Jag har fått massor gjort under maj och juni, sånt jag legat efter med under en ganska lång tid. Jag har skrivit massor av texter som legat och skvalpat i skallen, städat trädgården och fixat inne. Inom kort ska vi ha hantverkare i huset igen och då kan vi inte bo hemma under några dagar, då känns det extra skönt att ha jobbat undan lite. Jag har ett block brevid datorn där jag skriver upp sånt som ska göra, texter jag ska skriva och lite andra idéer. Högst upp står det ”Hastings”, en text jag borde skrivit i typ april men inte fått ihop. Den ska jag ta tag i nästa vecka har jag tänkt och hoppas få ur mej ett resereportage som ska locka er att åka dit  🙂

Ibland så låser det sej total när jag ska skriva något. Hur jag än gör så blir texten bara paj och går inte att få ihop. Då får den ligga ett tag och sen en dag är det inga problem alls att få ihop det. Konstigt det där… Kanske har det med stress att göra… jag vet inte. Men nu är jag inte det minsta stressad och listan betas av vartefter. Vi testar recept, lägger in texter till både magasinet och bloggen flera dagar i förväg. Jag har lyckats jobba i förväg så pass duktig att jag helt och hållet kan strunta i datorn någon dag då och då och ligga vid poolen och slappa en hel dag. Det är inte så vanligt när det gäller mej…

De flesta har semester under juli, Martin med – jag har aldrig eller alltid semester beroende på hur man ser det. Oavsett var jag är eller vad jag gör så är bloggen och instagram med mej, dygnet runt. Det kanske låter sjukt, men så har min vardag sett ut sedan 2006 när jag började blogga. Så för mej är det inget konstigt. Numera uppdaterar jag bloggen kanske 5 dagar av 7, medan instagram uppdateras flera gånger varje dag. Det är inget som jag tycker är jobbigt eller störande och Martin har ju haft det så hela tiden med mej. Han är van och får ofta agera fotograf och gör det utan att klaga.

Det känns som att Juli blir en bra månad. Idag börjar vi med fest för Martins pappa som fyller 80, solen skiner och allt är väl förberett. Nu hoppas vi att det vackra och varma vädret fortsätter sisådär 6-7 veckor till, så kommer den här sommaren att höra till det bästa. Vi har inga större planer alltså, bara att må så bra som möjligt, ta långa promenader, träna, gå ner lite i vikt och mysa tillsammans. Det räcker så – man behöver inte planera så mycket hela tiden. Enda planen är att leva nu kanske man kan säga och det är väl en ganska bra plan.

Vad har ni för planer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *