Jag var visst lite trött…

Jag var visst lite trött…

Igår eftermiddag skulle jag bara gå och vila lite… å sov i TVÅ timmar!!! Då kan man ju tro att det ska bli lite svårt att sova på kvällen… inte ett dugg! Jag somnade 23.30 och vaknade vid 8, å kände mej faktiskt riktigt utvilad. Skönt!

Men jag kan förstå att jag är lite extra trött. Veckan har ju innehållit en hel del, kanske man kan säga.Tre turer till Järna och prat med läkare som såg bekymrad ut… en hel del blod fattigare oxå… Ett tandläkarbesök som ockå gav mej en del att tänka på… jag har roddat bland remisser, tider och läkarbesök och fått ihop det ganska bra tror jag. Och en massa annat!

Jag är van att jobba, trixa lite med barnen och hunden. Thats it! Jag är inte van att ta hand om mitt egna eventuella sjukdomstillstånd. Det tog lixom luften ur mej lite att läkaren blev bekymrad… jag undrar vad det är för fel på mej? Så lite extra trötthet är nog befogad   🙂

Idag ska vi ta det ganska lugnt. Martin ska klippa sej och banka pengar. På vägen ska han hämta en jacka som jag ropat in på Tradera. Jag ska städa och tvätta. Ikväll kommer Mandisen med familj hit för att äta kräftor. Killarna är på väg hem från Jämtland just nu och beräknas väl vara hemma vid 17-tiden. De har haft några toppen-dagar med sin pappa. De har åkt skidor, sett norrsken och umgåtts med farfars lillebror. Skönt att de sluppit alla mina läkarbesök och konstiga provtagningar.

Så det är väl bara att börja dagen! Frukost med Amazing Race på tv, ett bad och sen köra igång. Man kanske kan ta en fika i solen idag? Så får det bli!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *