Regn = massor gjort!

Regn = massor gjort!

Vi har haft så otrolig tur med vädret sedan vi åkte hemifrån, sol och 25-30 plus är ju ”vårt” väder. Nu såg vi på väderrapporten att det skulle bli sämre, så vi planerade in ett par dagar på en camping där vi kunde stå och jobba. Och oväder blev det… och massor med jobb fick vi gjort 🙂

Vi har varit i Kalmar på jobb några dagar, ska berätta om det senare. När vi vara färdiga där körde vi tvärs över hela landet och stannade på Ugglarps Camping strax söder om Falkenberg. Vi kom fram på fredagen, då fick vi en fin dag med härlig solnedgång. Då sprang vi runt och filmade campingen medan det var fint väder. Under natten till lördagen började det regn och blåsa, så höll det på ända tills vi lämnade på söndagen. Det kom minst en halv meter regn och blåste storm, jag kanske överdriver lite… men det var ett jäkla väder!

Hela lördagen gick därför åt till jobb och vi var så himla effektiva. 2022 var ett riktigt skitår, med dödsfall och en massa annat tråkigt. Energi försvann helt under en väldigt lång tid. Fram till nu har vi kanske skapat 10-15 recept, på typ 18 månader alltså… förr gjorde vi minst ett nytt recept i veckan. Många av de recept vi ändå lyckats göra har inte blivit skrivna, de har legat och väntat på bättre tider kan man nog säga. De tiderna kom i lördags!

Medan Martin satt och redigerade film, tror han hann göra 5-6 stycken, så skrev jag recept. Lapp efter lapp kunde rivas ur post-it-blocket och slängas. Jag lyckades faktiskt skriva tre recept samt en massa annat smått och gott, plus ett gäng mail och planering av kommande jobb. Nu har jag ytterligare tre recept som ligger för att skrivas, men de är inte alls så gamla som de jag skrev nu. Det äldsta var från september förra året…

När jag sagt att jag ligger efter har jag alltså inte överdrivit, jag har legat grovt efter. Jag är fortfarande inte ikapp, men det känns som jag är 5 kilo lättare ändå. Nu börjar vi även få lite nya idéer, så vi kommer nog att hitta på nya rätter också inom kort. Jag har faktiskt startat en FB-grupp med mat för små kök, som tex husbil, husvagn och båt. Gå med HÄR om ni behöver tips. Recepten som jag nu skrivit kommer på DU i Fokus närmaste dagarna.

Äntligen verkar skallen funka hyfsat igen. Hoppas det får vara så ett tag. Jag undanber mej vänligt men bestämt framtida katastrofer. Jag orkar helt enkelt inte och har inte tid med sjukdomar, dödsfall och annan skit. Man kan ju alltid hoppas att få slippa… tyvärr vet jag ju att det inte funkar så…

Just nu är jag iaf nöjd 🙂


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

8 svar på ”Regn = massor gjort!

  1. Allt är inte negativt med regn. Måste kännas skönt att få undan alla saker som bara legat och väntat. Här har det också regnat galet mycket, men nu tittade solen fram. Hoppas det håller i sig fram till helgen.

  2. Säga vad man säga vill om regn men det är allt behövlig och viktigt på flera plan. Vi får liksom stanna upp och göra saker som vi haft liggande.

    Ha en fortsatt härlig tur med husbilen

  3. Just nu behöver Sverige verkligen regn och för många är det definitivt inte av ondo för visst är det lättare att få gjort något inomhus när vädret är lite sämre. Själva har vi varit på hemmaplan med besök av en dotter med sambo men nu är vi på rull igen och hoppas att solen återvänder om någon dag. Vi brukar planera och vara strukturerade men den här veckan vet vi knappt vart vi ska ta vägen, ganska skönt faktiskt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *