Renoverar ni också?

Renoverar ni också?

*** Betalt samarbete med Entreprenadhuset.se ***

Om man kan prata om trender i coronatider så är väl en av dem att röja och rensa ur, en annan att renovera. Vi är alltså supertrendiga som gör alltihop!

I vårt fall handlar renoveringen om förrådet/garaget och det kanske blir ett trädäck på baksidan också, men jag vet att många renoverar både kök och badrum.

Vi är hyfsat händiga, iaf när det gäller att spackla, måla och tapetsera – men allt det där innan… själva byggandet är vi inte alls bra på. Då kan man ta hjälp av Entreprenadhuset som kan göra både ombyggnation och renovering, allt från mindre till större projekt. De håller till i Stockholm och gör allt från att renovera badrum, kök, lägga golv, måla och tapetsera om till totalrenoveringar av lägenheter, hus eller radhus – hela vägen från planering till slutbesiktning. 

Inomhus börjar det bli dax att fixa mitt träningsrum och köket. En köksrenovering är i mina ögon ett helvetesjobb, jag har gjort det några gånger bla pga översvämning när vår diskmaskin fick spunk. Jag avskyr det! Nästa gång det blir dax kommer vi att åka bort och ta in någon som fixar det under tiden vi är borta. Tänk så skönt att komma hem och allt är nytt, fint och fräscht!

Den här gången tog vi hjälp av min pappa, men nästa gång kan det mycket väl bli att ta in någon hantverkare. Jag ska kolla lite närmare på Entreprenadhuset nu när jag vet att de finns. Som sagt; det mesta kan vi göra själva, men inte allt. Byggandet får ett proffs göra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *