Resultatet av fettsprängningen

Resultatet av fettsprängningen

I april påbörjade jag ytterligare en behandling på Total Hälsa. Den här gången skulle fettet bort! Jag skulle få 10 behandlingar med en maskin som spränger bort fettcellerna. Nu är alla behandlingar gjorda och här är resultatet!

Jag fick veta att Omorphia kan minska omfånget av exempelvis buk och lår, reducera celluliter, dubbelhaka, “gäddhäng” och “lovehandles”. Ta bort besvärande fettdepåer, strama upp överflödig hud och lindra muskel- och ledvärk. Detta görs genom kavitation, radiofrekvensteknologi, infrarött ljus, vakuummassage och mekanisk massage. Jag ville behandla fram- och baksidan som jag avskyr! Behå-bandet korvar sej i valkarna och magen putar rejält, blä! Ja, ni ser själva hur det såg ut innan behandlingen.

Behandlingsresultaten påverkas bla av faktorer som t.ex. hur
och var fettet sitter bundet i bindväven och lite hur man sköter sej under behandlingsperioden. Klart att man inte kan förvänta sej bästa resultat om man sitter i soffan och käkar chips dagarna i ända. Jag valde att leva precis som vanligt för att verkligen se om behandlingen skulle göra skillnad. Jag vägde 60,7 samma dag jag började behandlingen, tränade 2-3 ggr i veckan och käkade godis/drack alkohol någon gång i veckan. Jag vägde precis lika mycket sista behandlingen och hade skött träningen under hela tiden. Jag hade alltså levt som vanligt, enda skillnaden på bilden är 10 behandlingar med Omorphia.

Hur går det till då? Man ligger på en helt vanlig massagebänk och får en gel över området som ska behandlas. Första maskinen innebär att ultraljud får fettcellerna att
vibrera så snabbt (hög frekvens) att vakuumbubblor bildas i cellen. Till
följd av detta ”sprängs” sedan fettcellernas ytterhölje (membranet) och
fettet hamnar utanför cellerna. Detta är ganska behagligt och känns som massage ungefär. Den andra maskinen ökar syresättningen i cellerna samt
ger en värmande effekt vilket leder till en ökad endorfinproduktion som
lindrar smärta och stelhet i muskler och leder. Det är en slags massage som lyfter, formar och masserar huden på djupet och
ytan. Den här maskinen nyper lite i skinnet men ger en behaglig värme som känns väldigt skön i musklerna.

Resultatet då? Jag såg fram emot varje behandling eftersom den var skön för kroppen och min fibro kändes bättre av den. Ibland hade jag rejäla blåmärken efter, men inte varje gång.Vad det gäller centimetrar så blev det faktiskt en skillnad på 2-3 centimeter, särskilt midjan fick en annan form. Omorphia utför förstås inte mirakel och det ska man inte heller förvänta sej, men en viss skillnad blir det ändå. Jag väger alltså lika mycket på bägge bilderna och har levt precis om jag brukar under behandlingen. Det är inte lätt att ta bilder helt avslappnad och visa sin värsta sida  🙂

Ni får avgöra själva om ni tycker att det är någon skillnad eller ej. Jag ser det tydligt!

Ett svar på ”Resultatet av fettsprängningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *