Vinn ”En Perfekt relation”

Vinn ”En Perfekt relation”

För ett par veckor sedan satt jag på en restaurang när paret framför började bråka. Det var verkligen så stickor och strån yrde. Mannen anklagade kvinnan för otrohet och en massa annat, dängde näven i bordet och gick därifrån. Sånt man oftast bara läser om…

Å precis så var det faktiskt! Detta var en presslunch och bokrelease för ”En perfekt relation” av Anna Anastase. Det vi nyss hade sett var en scen ur boken, utförd av två skådespelare. Väldigt effektfullt kan jag lova! Klart vi blev nyfikna på boken!

”En perfekt relation” handlar om svenska Julia som trasslar till det lite för sej kan man väl kanske säga. Under en weekendresa inleder hon en passionerad relation med Eric, trots att hon har Jacob hemma. Å så vill hon ha det! Hon tycker att hon hittat den perfekta relationen och försöker hitta balans mellan älskare och pojkvän. Så börjar bägge att trassla och det blir inte alls så perfekt som hon tänkt sej…

Jag som är ganska pryd blir nästan generad när jag läser, språket är ett helt anat än jag är van vid. Samtidigt är jag fascinerad över historien och vill ju veta hur det ska gå för alla och kan inte sluta läsa. Det handlar om passion, kärlek och vänskap. Boken är lättläst och ganska ”tjejig”. Jag har inte läst ”nyanser av grå-böckerna” men denna ska tydligen jämföras med dem. Så ni som gillar Mr Grey ska absolut läsa den!

Nu har du chans att vinna ditt exemplar! Jag har tre böcker att dela ut till er som är med och tävlar. Tävlingsreglerna är som vanligt enkla:

* Berätta när och var du kommer att läsa boken, i en kommentar här nedan och skriv även din mailadress.
* Följ bloggen på Facebook HÄR!
* Dela gärna tävlingen på din egen blogg, facebook eller instagram.

Tävlingen avslutas 17/7 kl 23.59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *