Resumé av helgen…

Resumé av helgen…

Man kan sammafatta helgen med ett ord: Tjyvstart!
 
Junior lyckades tjyvstarta 3 gånger och på just de grenarna skulle han ha vunnit sitt heat och fått heatpris i form av en vattenflaska. Vi behöver nya vattenflaskor… Sista gången han tjyvade stönade hela läktaren och den ena tränaren var alldeles frustrerad  🙂  Junior själv bara garvade och tog det för vad det var. Sen fick han pikar resten av dagen och hemresan av sina klubbkompisar.
 
Gårdagen var helt fantastiskt! Solen sken och det var supervarmt. Alla var nöjda och mådde bra, förutom en simmare som hade feber, och satt och mådde gott i solen. Alla var ordentligt röda om näsorna när de åkte hem, men alla var också jätteduktiga på att smörja in sej ordentligt och dricka mycket. Härligt gäng helt enkelt!
 
Senior och Vännen tog en tur till äventyrsbadet och hade tydligen jätteskoj i rutchbanor och jaccuzis, medan jag satt och läste i solen. Senior var en pärla hela helgen, han satt ihop med klubben och bubblade. Till och med lillebror tyckte nog att det funkade helt ok att ha med sej storebror. Det är tredje gången han är med nu, så han börjar känna sej bekväm där.
 
Arrangemanget i år var toppen. Ungdomarna bodde bra, fick god mat och det tekniska strulade nästan inte alls. Vårt hotel var helt ok, även om det låg en bit bort. En helt ok helg alltså – men så brukar det vara i Linköping! VI kommer tillbaka nästa år oxå!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *