Roliga kommentarer om C-kupan

Roliga kommentarer om C-kupan

Jag fick en rolig kommentar på instagram idag, under bilden ni ser här till höger. Bilden visar alltså hur jag såg ut före min bröstförminskning och nu ett år senare. Jag väger nästan på grammet lika mycket på bägge bilderna. Det är alltså bara kuporna som är skillnaden.

Kommentaren var: snyggt jobbat! Av vem då undrar jag? Kirurgen kanske? Jag har ju faktiskt inte gjort något, mer än sovit några timmar 🙂
Detta visar hur mycket bysten gör för utseendet. Hur tjock jag såg ut fast jag egentligen var smal. Det visar också hur lite folk läser under bilderna. Lite kul är det.

När vi ändå är inne på ämne bröstförminskning kan vi ta andra kommentar jag fått. ”Vad tycker din man om det här” är en ganska vanlig fråga. Mitt svar: vad har han med saken att göra? Det är väl min kropp! Min käre man vill ju att jag ska må bra och jag har faktiskt inte mått så här bra fysiskt på många, många år! Alltså är han bara glad för min skull.

Det roligaste är när jag får höra att jag ser yngre ut. Någon av mina gamla klasskompisar sa ”vi andra blir bara äldre och äldre, medan du blir yngre”. Japp! Så känns det faktiskt också  🙂

Min bästa tid är nu heter det va? Min bästa tid är verkligen nu!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *