R´s mamma kom! Kom!

R´s mamma kom! Kom!

Igår kväll ropade en av grabbarna på mej. R´s mamma kom! Varför det frågar jag… KOM! Men du får väl tala om vad det gäller…? MEN KOM BARA!!!!
 
Då går man, så är det bara. Det var lixom inget att diskutera, det är bara att göra som de säger och tur var väl det… När jag kommer in i grabbens rum är det nån som slängt in en plastkasse full med vatten. Så det är vatten över hela golvet, i hela sängen och allt är genomvått.
 
Eftersom lärarna inte har efterfrågat min hjälp den här gången, trots att jag erbjudit mej så hojtade jag till mej en lärare och lämnade över till denne. Visst kunde jag hjälpa grabben att torka upp, men nu fanns det en lärare i närheten som fick göra det istället.
 
Natten blev iaf lugn trots farhågor om annat…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *