Så besviken :-(

Så besviken :-(

Jag var uppe 5.30 imorse, till ingen nytta… Visst, vi hann allt vi skulle – men kom inte dit vi ville ändå 🙁

Morgonen började med att jag hängde en tvätt och körde igång ytterligare en. Helt plötsligt fanns inga högar med smutstvätt på golvet längre. Jag var ikapp! Efter en snabb frukost hängde jag nästa maskin också. Sen började jag med att sätta upp väv på gästtoan. Detta var ju anledningen till att jag skulle upp tidigt. Jag satte en våd, men det kändes inte helt ok så jag vågade inte fortsätta med nästa utan inväntade mamma och pappas hjälp.

De kom hit vi 9.30 och då hjälptes vi åt med resten och självklart så fattades det liiite, så vi fick åka till Bauhaus en sväng och köpa en ny rulle. Då passade vi också på att köpa toastol, så fick vi det gjort också. Bra bra! Hem igen, sätta sista väven, börja måla! Vi kanske skulle hinna ändå… Å det gjorde vi! Iofs 2 timmar sena, men kl 15.00 var det målat och primat och nu skulle det bara torka i 4 timmar. Elektrikern meddelades att han var välkommen efter 19.00. Vi var ikapp – vi skulle hinna fixa allt så vi kunde få en fungerande toalett innan onsdag. YES!

19.10 kommer ett sms. Elektrikern har fått förhinder, hans kompis har fått problem. Han kan hjälpa oss först imorrn eftermiddag… shit! Det var nästan så jag började grina. Jag har alltså gått upp 5.30 en söndagmorgon och slitit som ett djur hel dagen – helt förgäves! Nu hinner vi inte klart och får vänta till mamma och pappa kommer hem från semestern innan vi kan få dit toaletten. Flera veckor med bara en toa… vi som var så nära. Det hängde lixom bara på timmar och nu är det kört. Hade vi fått värmegolvet lagt idag, så hade vi spacklat ikväll och det hade fått torka till imorrn. Då hade vi lagt klinkers imorrn eftermiddag och sent tisdagkväll hade vi kunnat ställa toan på plats. Sen hade mamma och pappa åkt på onsdagmorgon… nu blir det ingen toa förrän 16 december.

Inget verkar fungera för oss – det är inte meningen att det ska gå bra en endaste gång! Suck!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *