Bra för vikten :-)

Bra för vikten :-)

Att bygga om är iaf bra för vikten! På en veckan har jag gått ner 2 KILO!!! Så mycket har jag aldrig gått ner förr på så kort tid – härligt! Men jag väger fortfarande för mycket, jag kommer inte att vara snyggast på stranden i Egypten. Lilla M slår mej med hästlängder… men så är hon 22 år, relativt tränad, har aldrig varit gravid osv. Hennes förutsättningar är något bättre än mina… lixom… :-S

Just nu målar jag väggarna på gästtoan sista varvet. Tänk er blåbär med mjölk, sån färg är det numera på väggarna. Istället för vitt, kallt kakel. Pappa kommer hit lite senare och ska hjälpa oss att sätta upp spegelskåpet, så vi får tillbaka belysningen där inne. Då minskar också risken för att skåpen går sönder, eftersom det just nu står ganska oskyddat i garaget. Det vi kan ska vi göra, så kommer elektrikern när han kommer. Sen kan vi inte gå på golvet på 24 timmar.

Så får vå se om vi kan hitta någon som kan lägga klinkers och hjälpa oss att installera toaletten. Annars blir det efter lucia… men men. Sånt är livet.

Jag har gått ner 2 kg, sug på den!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *