Så otroligt skön känsla!

Så otroligt skön känsla!

Några här snackar om orgasmer som den ultimata känslan, allt är ju relativt… jag snackar den utlimata familjekänslan… Just den känslan har jag nu, total familjär tillfredställelse. Nu fattar ni ingenting…  😉
 
Det är så här… mina ungar har en viss förkärlek till att bråka och då menar jag slåss med knytnävar. Det har blivit väldigt mycket bättre, men tyvärr har man ett väldigt bra minne.  De är väl kanske som alla andra syskon, men jag tycker det är skiiiitjobbigt när de bråkar.
 
Just nu sitter de och spelar kort, de fnissar och pratar med varandra. De har precis kommit hem från minigolfbanan och jag har jagat runt med dammsugaren. Det är tyst och fridfullt här hemma och det är sååååå skönt!
 
Det är det jag menar med den ultimata känslan. När det är tyst, lugnt och fridfullt här hemma och alla är sams. Inga hårda ord eller fula antydningar. DÅ mår jag bra. Helt och hållet, rakt igenom, jätte bra!
 

2 svar på ”Så otroligt skön känsla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *