Så skapar man politikerförakt.

Så skapar man politikerförakt.

Det ryktas om att Lars Danielsson kommer att avisera sin avgång inom kort. Då har han tydligen ett alldeles eget avtal som ger honom 2 miljoner kronor!!!
 
Lars Danielsson erbjuds samtidigt att gå tillbaka till sin gamla tjänst som ambassadör på utrikesdepartementet. Det är dock frivilligt.
Danielsson kan i stället välja att vara tjänstledig i två år och leva på fallskärmen – 81 500 kronor i månaden – utan att jobba.

Efter två år har han på nytt möjligheten att återvända till sin gamla välbetalda ambassadörstjänst.

Den som är en helt vanlig svensson och missköter sitt arbete blir av med det! Man erbjuds inte att gå tillbaka till ett föregående arbete. Det är ju helt sjukt att han både för ett enormt avgångsvederlag plus sitt gamla jobb tillbaka!
 
Är det kanske detta som skapar politikerförakt???
 

2 svar på ”Så skapar man politikerförakt.

  1. att man blir desillusionerad när vuxna människor beter sig som man gjorde på högstadiet, egocentrerat med bara sin egen värld i minnet. Det som skapar politikerföraktet är enligt min åsikt, detta att man aldrig tar in vad andra tycker. Man kör på i någon slags egen fil och skakar oförstående på huvudet när andra kritiserar en och allt sopas under mattan. Det är bara kontakt mellan dom som står på ungefär samma nivå. Deras ideologi kan man diskutera om den finns kvar öht.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *